Onze werkwijze

Omdat je als zwangere vrouw je eigen unieke reis in het aanstaand moederschap aflegt, geven we graag begeleiding die aansluit bij jouw behoefte. We doen dit door tijdens de consulten - naast de reguliere zwangerschapschecks- de tijd te nemen voor alle aspecten die jouw aandacht vragen. Met behulp van gesprekken, massage, visualisatie, homeopathie en Reiki weet je je gehoord, geraakt en gespiegeld waar dat welkom is.

Natuurlijk is er ruimte voor je partner en de relatie hierin.

De praktijk maakt deel uit van Centrum MENSENKIND, alwaar we een prachtige samenwerking hebben met therapeuten en behandelaars die jou eventueel aanvullende zorg kunnen verlenen. Denk aan osteopathie, Regenesis therapy, systeem therapie, homeopathie, haptonomie en reflexzonetherapie. Neem een kijkje op www.mensenkind.nu

De watergeboorte

Warm water heeft met zijn omhullende en ontspannende kwaliteit  voor veel vrouwen een gunstige uitwerking op de bevalling. De watergeboorte is een voor ons vanzelfsprekende vorm van geboorte geven. Als barende vrouw ervaar je in het water veel bewegingsvrijheid hetgeen de bevalling in autonomie en overgave kan bevorderen. De baby maakt een geleidelijke overgang van de baarmoeder naar de buitenwereld. Waar mogelijk en wenselijk werken we met minimale interventies en hands-off.