Over mij

Marieke Verschelling

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters.
Vroedvrouw sinds 1995. Als klein kind al wist ik dat ik vroedvrouw wilde worden. De komst van nieuw leven was altijd al iets wat mij verwonderde en intrigeerde. Ook voelde ik intuitief aan dat baby's al voor hun geboorte een aanwezigheid hebben waar we ons op kunnen afstemmen. In mijn eigen zwangerschappen heb ik dit aan den lijve kunnen ervaren.

Ik heb na de Opleiding tot Verloskundige, de basisopleiding Body Mind en daarna de basistraining Sexual Grounding Therapy gevolgd. Hier maakte ik onder andere kennis met bio energetica en emotioneel lichaamswerk. Ik heb hier veel geleerd over de kracht van lichamelijke processen, ons onderbewuste en spirituele zijn.

In 2015 volgde in de coachingsopleiding voor verloskundigen bij Amethist en in 2016 heb ik de post HBO opleiding tot homeopatisch verloskundige bij de VV&H afgerond. Tevens mag ik mij  EMDR traumaverwerkingsspecialist noemen.

Dit jaar volg ik de opleiding tot Pelvic Integrative Therapist. Lees meer hierover op: www.integralpelvictherapy.com

 

Ik werk intuïtief en stem me in het moment af wat er nodig is. Dit maakt dat je zorg op maat krijgt, en de reis die we samen maken uniek en authentiek is.

 

Nieuwe Samenwerking binnen de praktijk: welkom Daphne!

 

Vanaf 1-1'20 gaat de praktijk een duopraktijk worden! Samen met mijn collega Daphne van de Putte gaan we zorg dragen voor jullie als a.s. ouders tijdens de zwangerschap en baring. Meer informatie over de vorm van onze samenwerking en de introductie van Daphne is binnenkort hier te lezen. Je kunt over Daphne alvast wat meer te weten komen door een kijkje te nemen op haar site: www.birthandbodywork.nl