Over ons

Marieke Verschelling (l)

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters.
Vroedvrouw sinds 1995. Als klein kind al wist ik dat ik vroedvrouw wilde worden. De komst van nieuw leven was altijd al iets wat mij verwonderde en intrigeerde. Ook voelde ik intuitief aan dat baby's al voor hun geboorte een aanwezigheid hebben waar we ons op kunnen afstemmen. In mijn eigen zwangerschappen heb ik dit aan den lijve kunnen ervaren.

Ik heb na de Opleiding tot Verloskundige de basis - opleiding Body Mind en daarna de basistraining Sexual Grounding Therapy gevolgd. Hier maakte ik onder andere kennis met bio energetica en emotioneel lichaamswerk. Ik heb hier veel geleerd over de kracht van lichamelijke processen, ons onderbewuste en spirituele zijn. In 2015 volgde in de coachingsopleiding voor verloskundigen bij Amethist en in 2016 heb ik de post HBO opleiding tot homeopatisch verloskundige bij de VV&H afgerond. Tevens mag ik mij  EMDR trauma verwerkingsspecialist noemen.

 

Sietske Rietveld (r)

Ik ben inmiddels vijftien jaar verloskundige. Na een aantal jaren waargenomen te hebben en in het buitenland gewerkt te hebben heb ik tien jaar een praktijk gehad met twee collega's in 's-Hertogenbosch. Met de komst van mijn eigen kinderen in 2011 en 2014 heb ik ervaren hoe bewust ouderschap al vóór de geboorte start. De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik zwangeren en hun partner graag op een andere manier wil begeleiden, op een vrijere manier. Tijdens de opleiding tot Lifecoach vorig jaar besloot ik mijn hart te volgen en heeft de samenwerking met Marieke vorm gekregen. Ik ben heel blij dat zij me de kans geeft om me verder te ontwikkelen in de holistische praktijk.